PODELI

Poster dobrodošlice Aleksandru Vučiću na hotelu „Ambasador“ u centru Niša stoji tačno dva meseca od kako je predsednik Srbije došao u posetu Nišu i otišao.

Građani Niša, koji su želeli da ostanu anonimni, tvrde da ih taj poster užasno iritira ali da su nemoćni da išta učine po tom pitanju jer vlasnik hotela ne želi da ga ukloni.

Kontaktirali smo vlasnika hotela Ivana Spasića da nam objasni zašto ne želi da ukloni ovaj iritantni poster, zbog koga je mnogim građanima Niša neprijatno, a neki su se požalili i da im izaziva i izvesne psihičke probleme.

– Ja jesam angažovao ljude da mi postave taj poster pre dva meseca. To je istina, iz zahvalnosti predsedniku što je u vreme korone pomogao nas hotelijere. Međutim, kad sam zvao pre mesec dana istu firmu koja je postavljala poster, javili su mi da je većina njihovih radnika u Mađarskoj i postavlja predizborne plakate za Orbana, te da nemaju nikoga u Srbiji ko bi umeo da skine poster. – rekao je Spasić.

Spasić je takođe objasnio da to nema veze sa predstojećim izborima već da prosto u Srbiji ne postoje ljudi koji umeju da skinu plakat.