PODELI

Nakon što je optužila analitičara Đorđa Vukadinovića da radi za BIA, Marinika je veoma zabrinuta za svoje zdravlje jer kako kaže Đorđe joj je zapretio vlaškom magijom.

Marinika je na Tviteru isprozivala Đorđa da je izdavao knjigu Perezanoviću(BIA), te da je jasno da radi za državu.

Par dana kasnije Mariniki se slošilo a na pregledu u bolnici lekari nisu mogli da utvrde uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja. Ubrzo potom Marinika je pronašla ispred stana neki čudan smotuljak sa dlakama i slamom, a takođe je zatekla i na svom automobilu nekoliko katanaca.

Naši dobro obavešteni izvori, bliski vrhu SSP, tvrde da je Marinika pokazala Draganu Đilasu SMS poruku od Vukadinovića u kojoj je stajalo samo „Videćeš ti!“.

Marinika sumnja da je u pitanju vlaška magija i već danima je u očajnom psihičkom stanju. Ne spava, ne može da jede i stalno gleda u tu SMS poruku.

Kako saznajemo, Đilas je angažovao jednu poverljivu babu sa Homolja da skine magiju sa Marinike. Svaki dan šalje limuzinu po babu, koja u popodnevnim satima saliva olovo u Marinikinom stanu i čita bajalice, kojim bi trebalo da bude otklonjena magija Đorđa Vukadinovića. Međutim, za sad nema pozitivnih rezultata.