PODELI

Prilikom nedavnog boravka u Italiji Željko Mitrović podelio je svoje najnovija naučno otkriće sa jednim poznatim Nobelovcem (ime poznato redakciji) koje po njegovim rečima, može izmeniti ne samo nauku, nego i svet kakav poznajemo. Ovim otkrićem, po rečima samog Nobelovca, Željko Mitrović je nominovan za Nobelovu nagradu iz najmanje 5 oblasti.

Naime, radi se o pronalasku supstance koja bi pomogla ćelijama ljudskog organizma da prevare silu gravitacije. To bi se odigralo tako što bi ćelije bile programirane da same „misle“ kako su u bestežinskom stanju. Ovakve poruke bi stizale do mozga koji bi onda sam naredio telu da bude u bestežinskom stanju.

Ovakvo „super telo“ moglo bi da se samoizleči od mnogih bolesti i stanja. Međutim, ono što je bitnije, ovo revolucionarno otkriće Željka Mitrovića moglo bi da dovede do izuma koje je mučilo kompletnu naučnu zajednicu – otkrića vremenske mašine.

Ako bi telo moglo da samo simulira uslove iz svemira, a znamo da vreme u svemiru drugačije teče nego na Zemlji, to bi praktično omogućilo putovanje kroz vreme i prostor na sve one planete i predele gde je gravitaciono polje menjalo samu strukturu Vremena i Prostora. Ukoliko naučni eksperiment iz laboratorija Željka Mitrovića uspe, telo koje je u bestežinskom stanju prolazi kroz ograničenja 5 dimenzija. Tačnije, nadilazi ih. Za takvo telo fizički zakoni na Zemlji više ne važe.

Željko Mitrović je u izjavi za Zicer rekao da on ima samo jednu želju što se tiče vremenske mašine – da se vrati u devedesete i zahvali svojim mentorima koji su mu omogućili da napravi Pink imperiju.