PODELI

Intelektualni Krug 2 nadahnut Konstantinovićevom filozofijom palanke intenzivno je raspravljao da li je pištolj kojim je glumac Alek Boldvin ubio direktorku fotografije srpskog porekla.

„Na fotografiji pištolja postoje naznake urezanog srpskog ocila. Što neminovno ukazuje na srpsko poreklo ovog zločinačkog pištolja.“ – jedan je od zaključaka ove rasprave.

Druga strana u diskusiji ne stoji na tim pozicijama ali ne isključuju mogućnost da je neko od pomoćnog osoblja ko je zadužen za rekvizite zapravo Srbin.

„Poznato je da Srbi mrze Holivud. Odatle bi trebalo početi u ovoj istrazi“ – zaključak je druge strane u ovoj diskusiji.

Žučna diskusija u Krugu 2 završila se tipičnom srpskom svađom i rovovskim podelama, pošto ni jednoj od dve strane nije pošlo za rukom da egzaktno dokaže umešanost Srba u ubistvo.

Bilo je pokušaja i treće pomiriteljske strane da se prevaziđu podele, prebacivanjem krivice na Andreja Vučića i njegovu umešanost u slučaj Boldvin ali kako to kod Srba biva, pismejkeri su ostali u manjini, bez naročitog uticaja na tok diskusije.