PODELI

Strašna sudbina zadesila je Njuzovce. Globalističko-propagandni portal Njuznet objavio je da je ostao bez soroševih donacija, te je redakcija ovog sajta pribegla javnom prosjačenju.

– Ostali smo bez donacija koje nam je do sada obezbeđivao čika Soroš. Sad više ne možemo da priuštimo ni osnovne stvari poput espressa i macchiata. Polako nas svi napuštaju i prelaze na klerofašističke portale. – rekao je za Zicer saradnik Njuza koji je želeo da ostane anoniman.

– Jedan od urednika je juče morao da proda električni trotinet, a u uredništvu se uveliko šuška da će portal morati preći na ćirilicu. – priča saradnik Njuza kroz suze.

– Mi ne bismo želeli da doživimo sudbinu Tanzanije i da krenemo da srbujemo ali ako pod hitno ne nađemo sponzora ja ne vidim drugo rešenje! – sa užasom u očima priča naš sagovornik.

Njuzovci tvrde da su se obratili Danasu, Koraksu, N1 ali da nikoga nije briga.

– Koraks nam još nacrtao karikaturu, kaže živela Jugoslavija i socijalističko samoupravljanje, drugovi! – zbunjeno je prokomentarisao naš sagovornik iz Njuzneta.

S druge strane saznajemo da se Soroš kune da nema više odakle da finansira sve srpske NVO i portale koji promovišu globalizam i antisrpstvo.

– Množe se kao zečevi a nemaju nikakav kvalitet. Umesto da suzbiju maligni srpski uticaj oni su svojim glupostima i providnom propagandom samo izazvali revolt srpskih konzervativaca i ojačali njihove pozicije. – rekao je čika Soroš.