PODELI

Nebojša Stefanović, ministar odbrane na konferenciji za novinare objasnio je ko stoji iza medijske hajke na njega.

– Laž da sam predvodik grupe zaverenika sa ciljem da srušimo predsednika Vučića. Označen sam da sam radio direktno protiv predsendika, kršio zakon i da sam sve to radio za interes stranih država. Od svih laži koje su izrečene ova je svakao najmonstruoznija i neću se zaustaviti dok svaka od njih ne bude razobličena – rekao je Stefanović.

Stefanović je rako da mu je jasno da pojedincima iz bivše vlasti odgovara da uoči izbora unesu pometnju u redove SNS i da je jasno ko stoji iza medijske hajke na njega.

– Nema sumnje da iza ove hajke stoji lično Dragan Đilas. Kampanja laži koju vodi Dragan Đilas i njegova potpredsednice  stranke Marinika Tepić, pojačava se u trenucima kada se dešavaju veliki pritisci na Srbiju i kada se predsednik Aleksandar Vučić bori da dovede fabriku čokolade u Srbiju. – objasnio je Stefanović.

– Đilas ne može da podnese uspehe koje Srbija ostvaruje na svim poljima pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića. Fabrika čokolade će utvrditi naše prijateljstvo sa zapadnim partnerima. Nikako Dragan Đilas da shvati da je volja naroda Srbije glavni saveznik Aleksandra Vučića. Naroda koji je tu volju pokazao i Draganu Đilasu, zato ne sme ni da učestvuje na izborima, nego ih navodno bojkotuje zbog izbornih pravila a zapravo nema nikakvu podršku u narodu. – zaključio je Stefanović.