PODELI

Jutros je na granici sa Crnom Gorom privedena sekretarka u Ministarstvu obrazovanja Srbije, prof dr Marijana Dukić Mijatović. Kod nje je, kako navode, nađeno više kozmetičkih sredstava koja joj nisu potrebna za boravak u njihovoj državi.

–Kod osumnjičene je nađeno 2 litra šampona od Koprive i čak četiri Kosili kupke, što navodi na sumnju da je htela da ih prošvercuje preko granice Crne Gore.

Dotična osoba nema ni toliku kosu a ni četiri tela da joj sve to treba. Osim toga, šamponi zelene boje od 1. septembra zabranjeni su da se unose u Crnu Goru bez lekarskog izveštaja od dermatologa – navedeno je u saopštenju Uprave Carina Crne Gore.

Dotična osoba nema ni toliku kosu a ni četiri tela da joj sve to treba. Osim toga, šamponi zelene boje od 1. septembra zabranjeni su da se unose u Crnu Goru bez lekarskog izveštaja od dermatologa.– navedeno je u saopštenju Uprave Carina Crne Gore.

Marijana Dukić je rekla da je planirala da ostane kod babe u Nikšić a da baba samo te šampone i kupke sme da koristi, budući da je jako stara i ima osetljivu kožu.

Iz Ministarstva prosvete Srbije za sada nema saopštenja povodom ovog slučaja.