PODELI
Izvor : Srbi.hr

Hrvatska nakon kraha prošle turističke sezone, ove godine je došla na ideju kako da poveća broj poseta. Pored standardnih aranžmana uvedeni su novi, takozvani adrenalin paketi, koji imaju za cilj da privuku što više domoljuba iz Irske u rodnu Hrvatsku na odmor.

–Dugo smo razmišljali o promidžbi lijepe naše u 2021. te smo došli na ideju kako da povećamo razinu posjeta. Fakat je da su Srbi naši gosti koji su rado viđeni ovdje i pri promidžbi njih smo, kao naše susjede, najviše imali u vidu – istakao je gradonačelnik Splita Ivica Puljak.

–Ćujte, oba naroda vole adrenalin i dobru šegu. Sada potpuno besplatno Srbi mogu dobiti specijalni užitak u dodatnim paketima: prebijte dva Srbina po cjeni jednog, ogrijebite auto sa srbijanskim tablicama, izbušite gume; posebna pogodnost je vijanje do mora i besplatno kupanje u istom.

Prethodnih godina imali smo oko 400 ostvarenih adrenalinskih paketa po sezoni. Ove godine planiramo da dupliramo broj. Adrenalin paketi privlače kako Srbe, tako i prave domoljube koji si planiraju lijeto provjesti kod kuće umjesto u Irskoj. Dođite i uvjerite se i sami !– izjavio je na konferenciji za štampu Puljak.