PODELI

Lider stranke SPAS, Aleksandar Šapić, u potresnom intervjuu nam je otkrio kako je konačno pronašao svoj spas u SNS-u.

–Moj životni put je bio pun borbe o kome sam retko pričao. Vaterpolo me je naučio kako da plivam ali i kako da se održavam da ne potonem. Mislim da mi je to mnogo pomoglo kada sam se okrenuo politici.

Taj put je bio trnovit, pun padova. Najpre nisam bio ni naročito pismen ni školovan. Ja sam plivao, nisam učio. Morao sam u rekordnom roku da diplomiram pa i doktoriram. I to su pokušavali svi da mi ospore. Na Twitteru su mi se smejali jer nisam bio naročito pismen. Nisam, priznajem. Ni doktorat me nije naročito promenio u tom smislu. Kako sam i napisao tamo, ja sam samo običan čovek od krvi i mesa.

Bivalo mi je sve teže, botovi Aleksandra Vučića su mi se sve više smejali. Počeo sam da se povlačim u sebe, da budem depresivan. Prestao sam da dajem intervjue, skroz sam se bio povukao iz medija. Bilo mi je sve gore i gore.

Ruku spasa mi je pružio Aleksandar Vučić. Pozvao me je, raspitivao se za moje zdravlje. Jako ga je rastužilo što sam se tako osećao. Odveo me je na večeru gde smo dugo razgovarali.

Te noći sam ga sanjao. U snu je bio nekako još veći i lepši nego uživo. Dolazio mi je u susret obasjan svetlošću. Malo sam osetio i strah pred takvom njegovom pojavom. Kada je prišao, rekao mi je :” Šapke, biće sve u redu. Tvojim mukama je došao kraj. Znam da ti fali bazen i kupanje, spido gaćice i adrenalin. Sve znam. Kad ja budem postao trener, ti ćeš opet moći sve to. Nisu za tebe tvitovi i visoka politika. Tvoja snaga je u tvojim mišićima, a ne u glavi. I to će ti biti omogućeno. Ja ću ti pomoći. Ja sam tvoj spas.”

Probudio sam se sa osećajem mira i nekog neopisivog spokoja. Čak sam i posle ne pamtim koliko godina, spavao tu noć skoro 10 sati. Potpuno me je taj san i celo to iskustvo promenilo. Vratilo me je u život. Tako sam pronašao konačno svoj spas u SNS. Aleksandar Vučić mi je postao pravi prijatelj i zahvaljujem se svakog dana nebesima što sam konačno našao svoj mir i svoju sigurnu luku. – završio je Šapić.