PODELI

Lider narodne stranke Vuk Jeremić podneo je tužbu protiv proročice Milijane sa Sajlova jer mu je otkrila da će Vučić pasti s vlasti pre Vaskrsa.

– Milijana je prevarant. Već tri godine se sprdaju po društvenim mrežama na moj račun jer sam rekao da će Vučić pasti do Vaskrsa. Platio sam joj da mi otkrije kada će Vučić pasti s vlasti da ne gubim vreme u Srbiji već da se bavim mojim međunarodnim poslovima a ona mi je rekla da pada do Vaskrsa. To je bilo 2019. a sad je 2021. i on još nije pao. Podigao sam tužbu protiv ove prevarantkinje jer sam izgubio tri godine u Srbiji čameći i čekajući da padne Vučić. – rekao je Jeremić.

Proročica Milijana ima sasvim drugu priču. Ona tvrdi da joj Jeremić nije ništa platio za to proročanstvo već joj je obećao da će je po padu Vučića ubaciti u neko ministarstvo.

– Laže Vuk! Ništa mi nije platio. Ja sam rekla istinu. Vučić će pasti pre Vaskrsa u februaru jedne godine ali nisam rekla koje godine. Jeremić me nije ni pitao koje godine će se to desiti. To će biti 2025. godine ali Jeremić to nije pitao. Nisam mu ja kriva što je glup ko tocilo. – objasnila je Milijana.