PODELI

Bot Vuka Jeremića Bora Novaković već mesecima unazad pije antidepresive pošto gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ne obraća pažnju na njega.

U potresnoj ispovesti za Zicer Bora se požalio da Vučević uopšte ne primećuje da on postoji, te da ga to veoma deprimira.

– Nema šta nisam pokušao samo da skrenem njegovu pažnju. Vozili smo bicikli prošle godine u krug po centru Novog Sada pod parolom da rušimo Vučića. Pa smo skupljali potpise, pa sam evo i pesmicu spevao o Novom Sadu i Vučeviću ali on uopšte ne reaguje i ne primećuje me. – rekao je Bora za Zicer.

– Ja sam na ivici nerava i ne znam više šta da radim. Pokušaću nešto ekstremno ako me Vučević bude ignorisao i dalje. – zaključio je Bora.

Redakcija Zicera poziva sve nadležne, pre svega lekare i policiju da reaguju na vreme dok ne bude kasno jer je očigledno Bora Novaković došao na suicidne ideje.

Razgovarali smo povodom ove nemile situacije i sa psihijatrom sa KBC, koji nam je potvrdio naše sumnje i objasnio da ponekad ljudi imaju potrebu za pažnjom preko svake mere i ako im se pažnja ne uzvrati da zaista postoji realna bojazan da mogu učiniti sebi nešto nažao samo da bi skrenuli pažnju.