PODELI

Karikaturista Danasa Predrag Koraksić Corax, obratio se poruci uvaženom hodži Ebu Bilalu za pomoć jer mu se svuda priviđa Aleksandar Vučić. Pismo dobijeno od uvaženog hodže prenosimo u celosti.

Selam alejkum! 

Otprilike pre nekoliko godina priviđa mi se jedan čovek sa naočarima. Zove se Aleksandar Vučić. Vidim ga na 3 sekunde, a posle nestane. Često ga sanjam. Psihijatar mi je savetovao da probam da se oslobodim kroz crtanje karikatura ali nije mi pomoglo. Osećam da polako gubim dodir sa stvarnošću. Malo se plašim, ne znam šta da radim. Molim vas da me posavetujete. 

Srdačno, Predrag Koraksić Corax


Alejkumus-selam!

Moguće je da vam se prikazuje džinn. Ponekad to znaju da rade kako bi čovjeka prestrašili ili da bi pokazali svoju superiornost. Znam jednog brata koji je veoma često prilikom ulaska u sobu, viđao čovjeka kako sjedi nasred sobe. To se dešavalo neko vrijeme.

Ako ti se to ponovo desi, u kući svaki dan poslije ikindije-namaza puštaj suru El-Bekare, a naglas prouči ezan i Ajetul-Kursiju. Ako se priviđanje bude ponavljalo, svaki put uradi isto, tako da će to, uz Allahovu pomoć, prestati.

Allah zna najbolje!

Hodža Ebu Bilal – svršenik Medinskog fakulteta