PODELI

Čuveni vidovnjak sa Voždovca Božidar Popović, specijalno za Zicer otkriva zašto nije dobro da se krajem februara održi sabor za izbor patrijarha.

– Mislim da trebamo da budemo otvoreni. Sabor bi svakako trebalo da se odloži dok ne prođe ovaj retrogradni Merkur. Ne znam ko je određivao datum, ali morali su nekog astrologa isto da konsultuju.– otkrio nam je vidovnjak Božidar.

– Koliko znam većina vladika je protiv održavanja Sabora sad u ovom periodu zvezdanih konstalacija, ali kako smo mi primitivna sredina koja je alergična na takve postavke, moraju da se vade na jadne argumente tipa učiteljice on prepisuje od mene, ne sviđa mi se ova sala, neprijatno mi je da gledam u odrubljene glave na freskama, guši me tamjan, želim salu okrečenu u belo takvo mi je bilo selo itd. Isto tako, nije u redu da Sinod tera vladike da spavaju sami u jednokrevetnim sobama, neki ljudi prosto nisu navikli da spavaju sami. Svako od nas ima svoje navike.– objasnio je Boža vidovnjak.

– Sve ovo je dodatno zakomplikovano otkrićem da ptice zapravo ne postoje nego su špijuni CIA koja koristi holograme da bi nas nadgledala. – Zaključio je Boža Popović.