PODELI

Iskrena ispovest Dj Krmka koji stoji iza uticajnog tviter profila crkvene aktuelnosti – i ja sam jedan od 300 mladih koji će promeniti Srpsku pravoslavnu crkvu! –

Goran Žižak iz Banjaluke, poznatiji kao DJ ( Di džej) Krmak, rođen je 30.avgusta 1968, završio je tri škole, bogosloviju, pravo i filozofiju. Popularni je turbo folk i tehno folk pevač na prostorima bivše Jugoslavije.  Najpoznatiji hitovi su mu “Ciganka”, “Profesorice”, “Doktore”. Živi u Bosni i Hercegovini. Mediji su istraživali koji je razlog nepojavljivanja zadnjih godina nakon velikog estradnog uspeha. To nam otkriva Dj Krmak lično, sa kojim nas je upoznao Marko Vilotić, njegov bliski prijatelj i dugogodišnji saradnik.

–Nema ti više toliko para u muzici bolan. Sve sam ja to prošao, harao sam i palio, đe se ja pojavim tu bude pravog derneka. Imao sam para jebiga, malo se udarao po nosu, malo pio i eto… ostao sam bez svega. Da nije bilo Grigorija nikad ne bih postigao ovo što radim danas – priča Krmak.

–Grigorija znam iz vremena kad smo skupa išli u bogosloviju. Uvjek je bio pi*ka. Ali jbg sad je post′o faca i što je najvažnije, ima para. Mada, mogu reć′ da se izmjenio u poslednje vrijeme. Valjda pare i vlast na njega utiču pozitivno. Nekako je postao čovjek i stvarno do sad me nikad nije zakin′o. Sve uredno plaća. Kad se napušim i našmrkam onda sjednem na tviter i botujem za mog omiljenog vladiku. Tad imam jaku inspiraciju bolan, sve mi ide od ruke.


– Ja sam gledajući iz bilo kog ugla umjetnik koji srcem i dušom radi ovo što radi. Volim to da radim, nije mi teško, s ljubavlju radim. Dokle god me Grigorije bude plaćao, DJ Krmak će nesebično botovati !

–Situacija je kataklizmična. Ljudi trče u nadi da će biti bolje, umjesto da se vrate u vjerske objekte, da potraže Boga, da potraže spas, mi smo se pogubili!– iskreno je ispričao Dj Krmak.

 

DJ Krmak je u znak zahvalnosti snimio pesmu Armani svom omiljenom vladici Grigoriju: “Limuzina fina, pijem dobra vina, šta ću Bože kada mi se može”.