PODELI

Proročica Milijana krunisana proročica među prorocima sa Sajlova otkriva šta nas čeka u budućnosti.

Specijalno za Zicer proročica Milijana najavljuje velike promene na političkoj sceni Srbije.

– Mračne sile su se nadvile nad Srbijom ali će sve na dobro izaći na kraju. Evo, javlja mi se, da će krajem godine biti Beogradski izbori i oni će biti prekretnica za politiku u Srbiji. U Beogradu će najzad pobediti Đilasova struja. Marinika Tepić će biti gradonačelnica, a Šapić će biti zamenica gradonačelnice. – počinje svoje potresno proročanstvo Milijana.

– Ova godina će biti presudna za Srbiju. Šta se bude uradilo ove godine, to će imati posledice dugi niz godina. Sledeće godine će biti predsednički izbori na kojima pobeđuje vladika Grigorije. – dodaje Milijana.

Prema vizijama proročice Milijane Grigorije će pobediti za predsednika ali njegova stranka neće proći cenzus.

– I nakon predsedničkih i republičkih izbora SNS će ostati daleko najjača stranka. Onda će vladika Grigorije kao predsednik preuzeti SNS pod svoju kontrolu. – Objašnjava Milijana.

– Na zahtev članova SNS Ana Brnabić će nastaviti da bude premijerka. Tako će Grigorije biti predsednik, a Brnabićka ponovo premijerka. ALI će se u jednom momentu stvari skroz okrenuti – tada će Grigorije postati premijer, a Ana Brnabić će postati predsednica Srbije. Biće to prva predsednica Srbije i to sa blagoslovom crkve! – Objašnjava Milijana.

Na naše pitanje ko će biti novi patrijarh, Milijana je uzdahnula i rekla da joj se to ne javlja jer je to u nadležnosti Svetog Duha.