PODELI

Nesvakidašnje pojave kod sve većeg broja javnih ličnosti u Srbiji su sve češće. Još jedan takav slučaj desio se ovih dana i sa glumicom Jelisavetom Sekom Sablić. Nakon urednog odziva za vakcinaciju, Seka se vratila kući i tu počinje neverovatna priča koju nam prenosi njen bliski prijatelj.

–Imala je skuvan rižoto sa piletinom za ručak. Odjednom je zatražila sarme. Mislio sam isprva da se šali. Međutim, insistirala je na sarmama do te mere da sam bio prinuđen da pozovem ketering službu. Dok smo čekali dostavu, Seka je tražeći po zamrzivaču fanatično opisivala koliko voli sarme i da je to hrana koju je najviše volela u detinjstvu. Pokušavao sam da je smirim i da sednemo dok stignu ali ništa nije pomagalo.–priča njen prijatelj.

–Videvši u kakvom je stanju pozvao sam ketering i zamolio ih da ih dostave što pre. Žena sa druge strane mi je objasnila kako su tek odleđene i da treba da se dokuvaju ali sam rekao da ih donesu takve, nije bitno, skuvaćemo ih ovde. I ubrzo su ih doneli. Ja sam stavio već bio lonac i dok sam se okrenuo, Seka je već jela takvu, polugotovu sarmu. To me je užasnulo. Na kraju je pojela 3 cele presne sarme dok se nije smirila. Ostatak sam spremio.  Sada će imati sarmi bar za neko vreme. Redovno se viđamo tako da ću se pobrinuti da ih uvek ima gotove u zamrzivaču. Niko ne zaslužuje da jede sirove sarme. Niko.- kazao je njen prijatelj.