PODELI

Slike Čedomira Jovanovića, lidera LDP iz bolnice nisu nikog ostavile ravnodušnim. Nakon izjava u medijima kako je u pitanju Kovid, a nakon toga da trpi nesnosne bolove, (toliko jake da se pominjao i tumor kičmene moždine), kompletna javnost Čedi je poslala puno podrške i nade u njegov što skoriji oporavak. Zato su svi ostali u čudu kada su juče imali priliku da pogledaju najnovije gostovanje Čedomira Jovanovića u emisiji Hit tvit.

U emisiji između ostalog, Čedomir Jovanović je uputio dosta kritika na račun srpske spoljne i unutrašnje politike, ali i zdravstva.

Na opasku novinara da izgleda nije toliko loše zdravstvo u Srbiji čim je on sad u studiju, Čedomir je za to rekao da je to zahvaljujući Bogorodici.

-Jeste, tačno je da sam umirao od bolova i da je bilo strašno, videli ste i sami u medijima. I baš u jednom takvom trenutku agonije kada sam mislio da je sa mnom svršeno, ukazala mi se Bogorodica. To je najlepša i jedina slika koju ću pamtiti dok sam živ!

Nisam je mogao jasno videti jer je svetlost bila zaslepljujuća od otvaranja zavesa ujutru, ali jasno se sećam njenog glasa. Rekla mi je da sam suviše mlad i lep da bih sebi dozvolio da ovoliko kukam. Podsetila me je na sve ono što sam dobro uradio u životu. Na kraju mi je napomenula i da to loše utiče na ostale pacijente koji su sa mnom u sobi – a to nije hrišćanski. To su bile isceljujuće reči, znate. Sutradan već sam bio spreman da izađem i vratim se kući. I evo me pred vama, kao što vidite- završio je Jovanović.

Čedomir se na svom zvaničnom tviter profilu prošle nedelje i javno zahvalio i javnosti i Bogorodici na podršci i spasenju.