PODELI

           Potresne scene stižu nam iz beogradskog naselja Dedinje gde humanitarna organizacija “Za decu sa Dedinja” već drugu godinu zaredom organizuje humanitarnu pomoć deci iz bogatih beogradskih porodica.
Nakon prošlogodišnje akcije “Ima li krema van Nutellahh”, ovogodišnja akcija “Ima li krava van Moje Kravice” organizovala je susret živih krava i dečice na prostranom imanju porodice Hadži Hadžiluković. Deca su nakon online obuke od 48 sati dovedena u pratnji roditelja i raznoraznih dobrotvora do krava.
“Bilo je zaista emotivno! Moje dete je mislilo da je to neka praistorijska životinja koja stanuje u Tempu a nakon par sati dete je dozvolilo i da ga krava poliže!” sa suzama u očima priča nam jedna od radosnih majki.
“Moj sin Vuk Dejvid (4) je prvi prišao kravi i pucao u nju iz vodenog pištolja obraćajući joj se na perfektnom engleskom. Krava nije smela da mrdne ha ha” ponosito ističe jedan otac.
Na kraju je organizovan izbor za “Miss Instagram kravice 2020.” uz mnogobrojne ugledne ljude iz javnog prostora Srbije. Nažalost, ova vest će dobiti manje lajkova od tamo neke druge dece jer deca sa Dedinja i njihovi problemi nažalost su često nevidljivi za sistem.