PODELI

Gojko Đilas, rođeni brat političara i tajkuna Dragana Đilasa, u srceparajućoj ispovesti za Zicer priznaje da je zapravo on pravi tajkun a ne njegov brat i objašnjava kako je došao do para.

 

– Režimski mediji već godinama razvlače mog brata kao lopova i tajkuna koji je opljačkao Beograd i navodno se obogatio dok je bio gradonačelnik ali istina je sasvim drugačija. – započinje svoju ispovest Gojko Đilas.

– Mi bukvalno nakon 2012. nismo imali leba da jedemo. Zamislite samo u kolikoj smo besparici bili kada smo morali Vučiću da prodamo Demokratsku stranku. – Objašnjava Gojko.

– Brat Dragan je veoma osetljiv i sažaljiv čovek. Evo na primer, on uvek daje velike donacije bolesnoj i siromašnoj deci a nikad se time ne hvali. – Dodaje Gojko.

– Te 2012. Dragan je i dalje bio gradonačelnik. Vučić ga je namerno ostavio na tom mestu da bi mogao da ga optužuje da je sve uništio. A onda je pokrenuta igra UZMI RAČUN I POBEDI. Ne znam kako, nekim čudom, nemam drugo objašnjenje, ja sam dobio preko 30 stanova u Beogradu upravo preko te igre. – Objašnjava Gojko.

– Znate, ja uredno uzimam račun u svakoj prodavnici. Tako sam vaspitan, da budem pošten. I reko, šta mi teško da to sve pošaljem kad već postoji ta igra. I tako, desilo se da sam u prethodnom izvlačenju dobio preko 30 stanova.  – Dodaje Gojko.

Na naše pitanje kako je to moguće, Gojko ima jedinstveno objašnjenje.

– Znate, rekao sam već da ja uredno uzimam račune. E pa moguće je da sam ja najviše računa poslao. Jer ja uzimam 356 dana u godini te račune a ne samo dok traje igra i imam pune dve kartonske kutije računa, jer to smo koristili preko zime kao ogrev dok nije izmišljena ta igra. – Zaključuje Gojko.

Gojko je još dodao da je zapravo on pravi tajkun jer pored stanova je još dobio i nekoliko automobila i još na stotine nekih sitnih nagrada te je tako postao bogat i pokrenuo svoje poslove a potom je pomogao i bratu Draganu. Zato, kako kaže, mediji potpuno pogrešno tretiraju Dragana tajkunom jer je to ustvari on – Gojko.