PODELI
Sliku Šešelja iz njegovog kabineta ne sme niko da pomera!

Američki mediji već danima bruje o značaju srpske dijaspore i njihovih glasova na nedavno održanim izborima u SAD-u. Organizacija Srbi za Trampa aktivna je u kampanji od samog početka, a kako analitičari ocenjuju srpski glasovi u pojedinim američkim državama mogli bi  upravo biti tas na vagi.

Upravo ovim povodom aktuelni predsednik SAD-a, Donald Tramp i protivnički kandidat Džoa Bajdena, napisao je pismo lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju.

Prenosimo vam pismo u celosti:

„Poštovani gospodine, četnički vojvodo Vojislave Šešelju, na samom početku ovog pisma želeo bi da izrazim žaljenje zato što vaša partija nije prošla cenzus i ušla u Skupštinu i da vam dam grancije da ću se u budućnosti lično založiti da se uradi aneks Vašingtonskog sporazuma i da u okviru  sporazuma predsednik Vučić, spusti republički cenzus na 2%.

Pozdravite mi gospođu Vjericu Radetu, često je pominjem i svojoj ćerki Ivanki Tramp i govorim da se ugleda na nju kao politički uzor.

Ipak, stvar zbog koje vam pišem je prilično urgentna i delikatna, kako mi javljaju najbliži saradnici Bajden u Čikagu i Ilinoisu masovno kupuje glasove među srpskom dijasporom i deli im džakove sa brašnom, majice i upaljače. Nekima je obećavao i radna mesta.

Zamolio bih te prijatelju četnički vojvodo da iskoristiš veze koje imaš među četnicima u Čikagu i da mi pomogneš da osiguram svoju pobedu na izborima.

Srdačan pozdrav, Tvoj Donald Tramp“