PODELI

Lider Pokreta Dveri, Boško Obradović, izjavio je da je za budućnost Beograda neophodno da građani odlučuju o njegovom razvoju.

– Mi smo iza zatvorenih Dveri doneli nekoliko konkretnih predloga koji će poboljšati život Beograđana i te predloge sada svečano objavljujemo. Pre svega pištaljke treba da budu besplatne i dostupne na svim kioscima širom Beograda. To će omogućiti svim Beograđanima koji žele da protestuju da na vreme nabave pištaljke. – izjavio je Boško Obradović.

– Zatim je veoma važno da saobraćaj oko glavnih državnih institucija u podnevnim časovima bude svakodnevno blokiran. To će omogućiti Beograđanima da mogu da se okupe u većem broju na protestima. – objasnio je Boško.

– U centru gradske politike ne treba da budu automobili i zgrade već ljudi i porodice. Mi smo stoga rešili da porušimo neke zgrade u centru Beograda kako bismo dobili veći plato za proteste. – dodao je Boško.

– Takođe, zahtevamo beneficirani radni staž za sve protestante jer realno mi najviše posla pravimo policiji koja ima beneficirani radni staž. Ako policija zbog istog posla ima beneficije, ne vidim zašto i oni koji im obezbeđuju taj posao ne bi imali beneficije. – zaključio je Boško.