PODELI

Specijalni istražni tim Dveri Srpskih (SITDSRP) je došao do frapantnog otkrića: Trampovog rođenog brata, Roberta Trampa, ubio je niko drugi nego – Bil Gejts!

Kako nam saopštava izvor iz SITDSRP, koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti, ovo otkriće je šokiralo čak i najtvrdokornije među njima. Kako su došli do ovog otkrića, priča nam naš izvor iz SITDSRP:

– Pa sve je logično kad malo bolje pogledate: Robert Tramp je na Tviteru napisao nešto protiv Bila Gejtsa. Posle tri dana, Tviter mu suspenduje nalog, a nedugo zatim i on umre. Pričaju da je bio bolestan duže vreme, ali prema našim saznanjima to nije istina i čovek je bio zdrav sve do pre nekoliko dana, kad se naglo razboleo i posle nekoliko dana umro.- objašnjava naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Naš izvor nam otkriva i pozadinu iza ove akcije:

– U Americi se sad vodi pravi mali rat između suverenista i globalista. Suvereniste predvodi predsednik Tramp, a globaliste Bil Gejts. U tom ratu je do sad bilo na desetine mrtvih, a sad su, kako vidimo, udarili i na porodice jedni drugima. Ubrzo će doći i do prvih hapšenja, a hapšenje Bila Gejtsa se očekuje pre američkih izbora. To hapšenje će da znači i definitivan poraz globalista i stavljanje tačke na celu ovu stvar.- zaključuje naš anonimni izvor iz Dveri.