PODELI

Najvrednija redakcija u Srbiji Zicer je došla do insajderskih informacija sa glasačkih mesta pokrivenih kamerama i ekskluzivno za naše čitaoce objavljujemo ko je od političara glasao za koga političara, odnosno listu na izborima 2020.

 

Vesna Pešić je glasala za monarhiste iz POKSa. Vesna je to objasnila na sledeći nači:

– Glasala sam za Poksove jer ako dođe monarhija u Srbiju onda više nema predsednika, tako bismo skinuli Vučića sa vlasti pošto u monarhiji ima samo kralj i premijer ali ne i predsednik.

 

Lider ciganske stranke Fafi kaže da su svi „njegovi“ glasali za „našeg Čedu ali nas je Čeda ciganjski zavrnu za pare, a to nije ljudski.“

Đilas je glasao za 1 od 5 miliona. Đilasu se sviđa liderka 1 od 5 miliona mlada Rekovićka Valentina, jer on voli mlade i perspektivne ribe u politici. Rekovićka je po priznanju Đilasa mnogo prodornija a i mlađa od Marinike.

Boško Obradović je glasao za Šapića jer je tu većina ljudi iz Dveri. Boško je rekao svom kumu koji  nam je preneo tu informaciju da mu je „Srce kod Šapića“.

Marinika izgleda nije glasala.

Vuk Jeremić je glasao za Vučića. Da li je to bila šala ili je to uradio zaozbiljno, ne znamo, ali Vuk je glasao za listu br 1. i uslikao i poslao foto Vučiću na SMS.