PODELI

Na opšte iznenađenje, Predrag Azdejković je pred ove izbore podržao Pokret obnove kraljevine Srbije. On je objasnio i razloge za to u svom statusu na Fejzbuku, koji prenosimo u celosti:

„U nedelju izađimo na izbore, i podržimo Pokret za obnovu Kraljevine Srbije! U kraljevini Srbiji, a potom u kraljevini Jugoslaviji, gej ljudi su zauzimali ključne položaje, i niko im na tome nije zamerao! Zna se da je princ Đorđe bio u vezi sa Mikom Petrovićem Alasom, da je general Petar Živković voleo da upotrebljava mlade vojnike i da su ga zbog toga zvali „Pera Peder“, i tako dalje. Pored toga, Kraljevina bi konačno stavila tačku na mogućnost da dođe bilo koji pojedinac i stekne neograničenu vlast, jer kralj nikad ne bi mogao da postane. U Kraljevini bismo svi imali mnogo veća prava, samim tim što onaj ko je na vrhu nema razloga da se plaši da neko može da ga smeni. KRALJEVINE Velika Britanija, Holandija, Švedska, Norveška, i mnoge druge, su prve u svetu ne samo po poštovanju prava svih svojih stanovnika, nego i po životnom standardu.

Zato u nedelju pravim prvi korak ka obnavljanju monarhije! Bez kralja ni gejevima ne valja! Zaokruži broj 6 – POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE!“