PODELI

Nešto se čudno dešava sa Boškom Obradovićem i Sašom Radulovićem. Svi su primetili da je Radulović postao ekstremni desničar zaverolog a da je Obradović postao pacifista i demokrata.

Šta se zapravo desilo otkriva nam stručnjak za 5G mrežu i paranormalne aktivnosti sa moskovskog instituta “Lav Geršman” za 5g mrežu i paranormalne aktivnosti gospodin Mamutov.

– Nakon što je uključena 5G mreža došlo je do niza paranormalnih aktivnosti. To je primećeno svugde po svetu. Mnogi brakovi su rastureni jer su muškarci naprasno počeli da se šminkaju i tetoviraju obrve a žene da piju pivo, da se ne depiliraju, ne kupaju, i da prate sport. – objašnjava dr Mamutov.

– U slučaju Obradovića i Radulovića desilo se isto. Naime, došlo je do zamene duša. Odnosno duh Obradovića se uselio u telo Radulovića i obratno. To je jedan od efekata štetnog delovanja 5G mreža. – pojašnjava Mamutov.

– Zato sada imate Radulovića koji veruje da je zemlja ravna ploča, da vanzemaljci stoje iza procesa globalizacije, on je ujedno i antivakser, antigej, autohtonista itd. S druge strane imate Obradovića koji je to sve bio do juče, koji je odjednom gandijevac, zagovara nenasilne metode borbe protiv vlasti, i postaje kooperativan sa stranim zapadnim službama, počinje da razumeva motive drugosrbijanaca. – dodaje Mamutov.

Mamutov objašnjava da se ovaj proces preseljenja duše ne desi u potpunosti, te tako Saša Radulović i dalje nastavlja da tuži svoje političke protivnike i predaje ih na sud, a Obradović i dalje povremeno ima izlive besa.

– Neke duboko ukurenjene navike i ponašanja ostaju ipak trajno vlasništvo ličnosti. To je ono što se zove baza duše. A sve ono što je promenljivo kod čoveka, ili u šta čovek nije baš previše verovao, to postaje predmet ovog transfera duša pod uticajem 5G. – zaključuje Mamutov.