PODELI

Кako saznaje „Zicer“ iz dobro neobaveštenih izvora, profesorka Nada Кostić, poznata po neverovatnom podvigu da je promenila više stranaka nego što ih u Srbiji uopšte ima, očarala je svojim poslednjim obraćanjem u Skupštini Srbije, relativno mlađanog Boška Obradovića.

Gospođa Кostić je, kako i dolikuje jednom redovnom profesoru Medicinskog fakulteta, na veoma stručan način građanima Srbije objasnila šta se zapravo krije iza pandemije Covida-19. U svom, sada već antologijskom govoru u holu Narodne skupštine, profesorka je 29. aprila narodu objasnila da se u neposrednoj blizini Beogradskog sajma nalaze čak dve 5G antene, da su Britanci i Amerikanci takve svoje antene već uklonili po nalogu Trampa, ali i da satanisti u Americi jedu decu.

Zatim je, držeći se, pre svega, stručne argumentacije iz filmova Dejvida Ajka, objasnila da su mere koje vlada preduzima dobre, jer je virus, za koji nije sigurno da li je uopšte virus, izuzetno opasan, zbog čega ona uopšte nije izlazila iz kuće tokom vanrednog stanja, osim kada je išla u prodavnicu i tamo srela neke ljude koji ne nose maske i kada je morala da poseti Skupštinu i obrati se građanima Srbije, kako bi im skinula veo sa očiju, u čemu je nesumnjivo i uspela.

Prema našem izvoru, gospodin Obradović, očaran njenim rečima, poželeo je isto veče da je upozna, te su njih dvoje, uprkos tome što je gospođa Кostić zbog svojih godina morala da bude u samoizolaciji, čitavu prethodnu noć proveli zajedno, rušeći 5G antene širom Beograda, šerpama Metalca iz Gornjeg Milanovca. Inače, profesorka Кostić uverena je da ove šerpe imaju najbolje dejstvo protiv 5G mreže i Кovida-19, zato što su pravljene od domaćih, materijala, koji nisu čipovani.

Naš izvor otkriva da su Кostićeva i Obradović naneli veliku štetu infrastrukturi Duboke države, uništivši 4 repetitora do kojih su mogli da dođu. Time se štetno zračenje u Beogradu unekoliko smanjilo, ali i plamen otpora razgoreo. Ovakve su akcije planirane i za sledeće dane, kad se očekuje da se akciji priključi veći broj Beograđana, o čemu će Zicer izveštavati.