PODELI
The Future Of 5G Technology, Image: 410959191, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MasPix / Alamy / Alamy / Profimedia

Najuticajnija sekta među romskom populacijom poznatija kao Sunce kalajisano, izvela je dosad neviđenu akciju, nalik provalama legendarne bande Pink Panter.

Evidentno dobro obavešteni šta je aktuelno na tržišnoj vrednosti, konkretno kada je u pitanju 5G mreža, radi se o predajniku krcatim bakrom, što je, zna se, osnovna životna sirovina te zajednice.

Dakle, dovitljivi Romi došli su na ideju da spoje lepo i korisno. Najpre će provereni satanistički obred dovesti do savršenstva. Recept glasi: živu mačku crne boje kremirati uz sve ritualne počasti žrtvi, razume se, i zatim njen pepeo koristiti umesto bibera za supu. Na taj način, osoba koja se pričestila iz te svojevrsne urne dobija automatski mačije čulo vida to jest mogućnost da vidi i po mraku. Tako će se lakše metodom šunjanja prikrasti predajniku, a time što su satanisti obično darkeri kada je stil oblačenja u pitanju, pa još ako na to dodamo nimalo beznačajnu činjenicu da su pripadnici te nacionalne manjine tamne puti, više nego je obećavajući ishod.

Ono što ih je, pre svega, odalo, i takoreći alarmiralo okolinu, bio je lavež pasa. Mačiji duh koji se bez sumnje uneo u prestupnike isprovocirao je pse domino efektom u datoj ulici do te mere da su režali, lajali, pa i kidisali toliko da im je interventna brigada došla kao spas.

 

 

 

 

Stalni saradnik Zicera Branislav Jevtić