PODELI

Marinika Živku Čobanu Tepić u poslednje vreme odbija da jede piletinu jer se pribojava da će joj „služba“ poturiti meso koka nosilja iz Morovića koje se uzgajaju na plantaži marihuane gde se proizvodi oružje za izvoz.

Po svedočenju našeg insajdera, Marinika čim pomisli da je neko meso koje su joj poslužili u restoranu piletina, odmah izleće iz restorana i beži što dalje može. Mada obično naručuje teletinu, ipak, uvek prvo omiriše meso, pa ako joj se učini da je piletina, počinje da se oblači i beži u paničnom strahu.

Naš insajder tvrdi da su mnogi pokušali da joj pomognu, ali da nije vredelo.

– Vodili smo je kod najstručnijih psihologa u Rumuniju, jer nije želela kod srpskih, pošto im ne veruje, ali nije pomoglo. Prošla je i duboku hipnozu i nabavili smo aparat koji na osnovu malog uzorka odmah otkriva kog kvaliteta, svežine i porekla je meso koje se poslužuje u restoranima, ali ni to joj nije ulilo poverenje.- tvrdi naš insajder.

Po tvrdnji našeg insajdera Marinika će najverovatnije postati veganka, ali i to je plaši jer se pribojava da joj neko ne poturi marihuanu u pasulj.