PODELI

Članica SNS D.M(ime poznato redakciji) naterala je momka opozicionara da pročita Informer od korica do korica, tako što je obukla Informer na sebe.

Momka je uslovila da pročita informer tako što je obećala da će se skinuti tek kad pročita sve i jedan tekst iz Infomera koji je obukla.

Momak, inače zagriženi opozicionar i bojkotovac, je priznao da mu je to bilo najteže iskušenje u životu.

– Prvo sam mislio da se šali. Međutim posle par dana kad sam video da od seksa nema ništa dok ne počnem da čitam Informer, nije mi bilo svejedno. Mislio sam čak demonstrativno i da prekinem vezu. Ali ipak je pobedila ljubav. – ispovedio se za Zicer zbunjeni momak opozicionar.

– Bio sam ubeđen da neću moći pročitati te odvratne novine. Na kraju sam pristao i pročitao sam naglas sve tekstove koje je moja devojka obukla. Ne mogu vam opisati kako sam se loše osećao. U jednom momentu mi je toliko bilo loše da je moja devojka razmišljala da pozove hitnu pomoć. – prepričava ovaj nesvakidašnji događaj momak opozicionar.

– Kada sam najzad sve pročitao imao sam utisak kao da mi se želudac skamenio a mozak izgoreo. Kada se najzad skinula, meni nije bilo do života, a kamoli do seksa. – objasnio je momak opozicionar.

– Moram priznati da su me neki delovi Informera ipak naterali da se zapitam da li te novine baš toliko zaslužuju da ih mrzim. Recimo ono oko ruskih pancira i sve te brige Rusa o nama Srbima, to mi se nekako svidelo. Ali ne samo to. Nego čitav taj stil Informera koji prosto odiše nekim nadrealnim optimizmom, osim naravno kada piše o opoziciji, me je podsetio na detinjstvo kada je otac čitao novine iz doba komunizma u kojima su se slavili uspesi naših političara, države, privrede i radnih ljudi. Tekstovi su me bukvalno resetovali i vratili u detinjstvo. Tako da sam se na kraju zaplakao. Bože kako je Jugoslavija bila sjajna država! Kako smo samo bili cenjeni u svetu. I tad sam shvatio, pa Vučić je inkarnacija druga Tita. – zaključio je momak opozicionar.

Nakon ispovesti za Zicer, momak opozicionar i njegova devojka članica SNS su otišli u lokalni ogranak SNS gde se momak učlanio u tu partiju.