PODELI

Malo poznati voditelj emisije 24minuta, Zoran Kesić, rešio je da podrži Boška Obradovića i da promoviše Dimitrija Ljotića.

Nakon što je u emisiji 24minuta podržao ljotićevca Boška Obradovića rečima: “Vi ste Obradoviću virus i zato ćemo vas staviti u karantin. Da sprečimo epidemiju hrabrosti”, Kesić je za Zicer izjavio kako je Obradović oličenje viteštva i hraborsti i naravno da je ironisao u humorističkoj emisiji kada je rekao da ga treba staviti u karantin.

– Mi danas u Srbiji nemamo većeg junaka od Boška Obradovića. On treba sve da nas nadahne svojom hrabrošću da se suprotstavimo režimu koji nas ugnjetava. Evo, na primer mene su ugnjetavali na O2 i sad pričaju kako prelazim na TV Nova S samo zbog veće plate, a to uopšte nije tačno. Prelazim zato što sam bio ugnjetavan. – rekao je Kesić.

– Na primer, ja sam hteo da u emisiji 24minuta na O2 TV pomenem 365 puta Vučića u negativnom kontekstu, ali mi nisu dozvolili. Rekli su možeš samo 56 puta. Priznaćete da je to zaista malo. To je dokaz koliko je ovaj režim totalitaran. – izjavio je Kesić za Zicer.

O svojoj novoj emisiji 24minuta sa Dimitrijem Ljotićem koja će se emitovati na TV Nova s, Kesić govori kao o jednom vrhunskom projektu u koji je ekipa Njuzneta uložila veliku energiju i trud.

– Znate, mi zapravo nismo ništa ni znali o tom Ljotiću. A onda nas je Boško pozvao kod sebe i sve nam lepo objasnio. Taj Ljotić uopšte nije bio fašista, kako se to priča danas. On je bio tako kao Boško Obradović i Zoran Đinđić u jednom čoveku. Jedan vizionar, okrenut zapadnim vrednostima, ali utemeljen čvrsto u svojoj kulturi i tradiciji. Priznaćete da je to izvanredna kombinacija. – rekao je Kesić.

– One komunističke priče kako su ljotićevci odgovorni za streljanje đaka u Kragujevcu su izmišljotina. To je ruska propaganda. Boško Obradović je to nama sve lepo objasnio i sada više nema nedoumica. Gledamo se u mojoj novoj emisiji: 24minuta sa Dimitrijem Ljotićem. – poručio je Kesić.