PODELI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom optužbi dela opozicije da Marinika Tepić Čobanu Živku zapravo radi za njega demantovao te tvrdnje i naveo da su to gluposti.

Nakon što je Marinika optužila državni vrh za otpriznavanje Kosova, u čemu su je podržali albanski političari sa kosova, što je dovelo do hiterije na društvenim mrežama i osude Marinike Tepić, deo opozicije je postavio pitanje da li Marinika zapravo radi za Vučića kao insajder.

– To što je opozicija nesposobna nije moja odgovornost. Oni zato i neće da izađu na izbore jer su svesni da su autsajderi. Eto, neka Đilas dokaže da Marinika Tepić radi za mene. To bih baš voleo da vidim. Proteklih dana su stalno iznosili neke dokaze, verovatno imaju dokaz i za ovo. – rekao je Vučić.

– Marinika nije moj insajder u opoziciji. Takve tvrdnje mogu da iznose samo politički diletanti i amateri koji za svaki svoj promašaj gledaju da optuže mene ili moje saradnike i vlast. Niko njima nije kriv što hoće da se bave politikom a ne znaju. – zaključio je Vučić.