PODELI

Lider Radikala Vojislav dr Šešelj boravi toliko često na TV PINK da je u međuvremenu dobio od Željka Mitrovića posebnu prostoriju u kojoj ima svoj kreve, orman, toalet, a služi ga i lična posluga. Kako saznajemo od zaposlenih sa TV PINK, Šešelj najviše voli da jede šampite i ćevape. Ponekad boravi na TV PINK i po tri dana.

– Jednom prilikom mu je pozlilo pa je hitna dolazila u zgradu televizije, jer je imao tri emisije u toku tog dana i iscrpeo se veoma. Lekari iz hitne službe su se zbunili kada smo ih odveli u Šešeljevu sobu, ali je Šešelj napravio nekoliko šala i opustio atmosferu, a lekari su otišli nasmejani. – tvrdi naš izvor sa TV PINK.

Nije neuobičajeno da Šešelj prima članove svoje stranke na TV PINK u svom posebnom apartmanu, jer istovremeno vodi i svoju stranku i učestvuje u bezbrojnim emisijama ove televizije.

Kako smo saznali čak je i pošta počela da mu stiže na TV PINK, a Šešelj je nedavno od Mitrovića tražio da mu obezbedi lap top jer ima debele prste za kuckanje poruka na telefonu. Zaposleni na TV PINK na Šešelja već gledaju kao na kolegu, jedino ih zbunjuje to što, za razliku od ostalih, on ima svoj mali apartman na toj televiziji.