PODELI

Kako saznajemo od izvora bliskih Jeleni Anasonović, tj od nje lično, Đilas slabo plaća svoje botove pa mu tvitove pišu srednjoškolci.

– On samo na početku da dobar keš. Posle odugovlači. Onda ti plati za tri meseca jedan mesečni honorar, pa obeća da će ostalo regulisati. Posle te šalje kod Jeremića ili nekog drugog, kao neka i oni malo učestvuju. Naravno, ove ostale baš briga da plaćaju botovanje za Đilasa i na kraju ne dobiješ ništa. – objašnjava Jelena Anasonović.

– U poslednje vreme je uzeo neke srednjoškolce, neku rodbinu, da mu botuju i pišu statuse na Tviteru. Ta deca ni ne znaju šta treba da pišu, niti se razumeju u politiku. Platim im nešto sitno, po 50 evra otprilike. Zato su mu statusi na Tviteru sve debilniji. – objašnjava Jelena.

– Niko više neće da radi za njega. Neviđena je stipsa. Pola njegovih botova je prešlo u SNS, a drugu polovinu je sramota da kažu da su uopšte radili za njega jer ako priznaju niko ih neće ceniti niti platiti. Kad su mogli da rade besplatno za Đilasa, svi računaju da isto tako ne moraju da ih plaćaju. – zaključuje Jelena.