PODELI
Nakon što su mediji preneli njegov navodni verbalni okršaj sa saobraćajnim policajcem, manje poznati srpski političar Dragan Đilaš istetovirao je slova „ACAB“ na zglobovima desne šake.
Kako saznajemo, Đilaš je ovaj postupak napravio sam, koristeći zarđalu iglu i elektromotor diskmena, a boju je napravio od imalina za cipele. Podsećamo, mediji tvrde da je Đilaš policajcu rekao da „odj*be“, kao i da žuri na svadbu, te da će ga bezobrazluk zaustavljanja Đilaša koštati posla.
Ovo nije prvi put da Đilaš ima problema sa radom organa za javni red i mir, pa je tako kamera zabeležila i njegovu svađu sa inspektorom u civilu koji ga je prethodne godine fotografisao na protestu „Jedan od pet miliona“.
Đilašu ovo nije prva tetovaža – on na grudima već ima istetoviranog belog medveda, koji simbolizuje nivo zaštite koji manje poznati političar uživa u našoj zemlji. Nije, ipak, poznato šta simbolizuje ova nova tetovaža, mada izvori bliski Đilašu tvrde da je političar veliki obožavalac domaćeg glumca Aleksandra Berčeka.
Od stalnog dopisnika Veljka Petranovića