PODELI

Predsednik Srbije i najjači influenser u novijoj istoriji Srbije Aleksandar Vučić nedavno je učestvovao u čuvenom izazovu jedenja ljute paprike, što je ovekovečeno na njegovom Instagram nalogu gde ga prati preko 30 hiljada ljudi.

Zloglasna „paprika koju niko ne sme da proba“ iz Kalne broji preko 11.000 skovila, ili jedinica ljutine, i za tako nešto je zaista bilo potrebno imati jak želudac.

– Kada su izazovi na društvenim mrežama u pitanju, Srbija je lider u regionu. Stoga ću na svojoj sledećoj objavi snimiti video klip na kome šmrčem cimet, čija je cena višestruko pala od vremena kada su žuti izdajnici opljačkali ovu državu – najavio je Vučić na vanrednoj sednici Vlade Srbije, a prenosi Tanjug.

Vučić je dodao da će nakon toga snimiti kako guši ministra odbrane RS, Aleksandra Vulina, do tačke onesvešćivanja, kao i da očekuje da ga narod zaprati, lajkuje i pomogne mu da ostvari još brži, jači i bolji doseg na ovoj društvenoj mreži.

A kako bi svoj uticaj proširio i na druge mreže, on će, kako kaže, na Jutjubu objaviti i višečasovni snimak brzog prelaženja igrice GTA: San Andreas u saradnji sa još jednim domaćim influenserom, Baka Prasetom.

– Očekujem da ću GTA: San Andreas „obrnuti“ za 10, najdalje 15 minuta, a ostatak vremena ću posvetiti dijalogu sa Prasetom u vezi ekonomskih reformi – najavio je Vučić u svom obraćanju.

Od stalnog dopisnika Veljka Petranovića