PODELI

Nenad Lalatović trener Vojvodine pretio je navijačima i treneru u Nišu.

Lalatović je do prošle sezone radio u Nišu kao trener i pretpostavlja se da od ranije poznaje osobe kojima je uputio pretnje.

Na snimku se može videti kako Lalatović preti.

Ono što smo saznali od Nišlija jeste da je Lalatović bio iznerviran prijemom u Nišu. Naime, pola sata pred utakmicu Lalatović je sedeo u obližnjem restoranu i naručio ćevape. Ali mu konobar iz nekog razloga nije na vreme doneo ćevape, te je Lalatović ostao gladan.

Kad je ugledao među navijačima istog konobara koji ga nije poslužio, Lalatović je shvatio da mu je to sve namerno priređeno. Iznerviran nakon žutog kartona koji je dobio njegov igrač, Lalatović je uleteo na teren i vikao i kleo se u krst kako će poklati sve Nišlije, počevši od konobara i trenera Radničkog iz Niša.

Na snimku se ne čuje šta je Lalatović govorio, ali Zicer je došao do ekskluzivne izjave čistačice niškog stadiona i evo šta je tom prilikom izjavio Lalatović:

– Jebaću ti majku za one ćevape, pičko jedna. Samo se vi smejte majmuni! Ovoga mi krsta zaklaću vas još koliko večeras na spavanju. – prenela je čistačica Stana Petrović koja je želela da ostane anonimna zbog sopstvene bezbednosti.