PODELI

Poslednji predsednik Savezne Republike Jugoslavije, Vojislav Koštunica prema svedočenju naših izvora bliskih Ivanu Niniću, kuje zaveru za preuzimanje vlasti u Srbiji da bi nakon toga ponovo ujedinio Srbiju i Crnu Goru.

Koštunica svaki dan u Aranđelovcu okuplja svoje pristalice u supermarketu. Prema svedočenju insajdera iz supermarketa, Koštunica svaki dan drži političke govore za kasom i tako zloupotrebljava manjak kasirki da bi ispirao mozak narodu koji čeka u redu pred kasom. Njegove pristalice tom prilikom blokiraju ulazna vrata, tako da i oni koji su prošli kasu, mora da ostanu još pola sata duže dok Koštunica ne završi svoj politički govor.

Stučnjak za bezbednost koji je želeo da ostane anoniman zbog lične bezbednosti nam je objasni o čemu se tu zapravo radi:

– Koštunica hoće da vrati u Srbiju Karadžića i Mladića i da obnovi JSO. Pre toga planira da preuzme SPS i sruši trenutnu vladajuću koaliciju i preuzme vlast. Zatim bi ukinuo Vojvodinu i raskinuo Briselski sporazum. – objašnjava stručnjak.

– Prema našim saznanjima Koštunica već dugo priprema ovaj plan. Zato se navodno povukao iz politike kako bi ga svi zaboravili i niko ne bi posumnjao u njegove ZLE namere. – objašnjava stručnjak.

– Na kraju Koštunica planira da ponovo ujedini Srbiju i Crnu Goru i sruži režim Mila Đukanovića, a to je priznaćete sasvim nedemokratski i zaslužuje svaku osudu. – zaključio je stručnjak.

Šta zapravo radi Koštunica?

Šta Koštunica radi u supermarketu?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...