PODELI

Dveri su izabrale novog člana Predsedništva, izvesnog manekena Zorana Đoga, koji je iz SNS pre dva meseca prešao u Dveri.

Zoran Đogo je uspešni američki maneken i model. Inače je diplomirani matematičar sa Berkli univerziteta koji je rešio da se oproba kao maneken, u čemu je postigao zavidne rezultate.

Prema rečima manekena Zorana, SNS je napustio jer je ta partija zanemarila svoj program i od jedne patriotske stranke postala potpuno liberalna.

– Nisam zamerao vrhu SNS što je primao žute prebeglice ali kad su oni preuzeli kormilo stranke postalo je jasno da će SNS napustiti svoj patriotski kurs. Ja sam ipak vaspitan u jednoj tradicionalnoj i konzervativnoj srpskoj porodici i smatram da je SNS izneverio očekivanja svojih glasača i simpatizera. – rekao je Zoran Đogo.

Na pitanje šta očekuje od Dveri i svog učešća u radu te patriotske stranke, Đogo je rekao sledeće:

– Dveri kao autentična srpska patriotska stranka sigurno neće primati u svoje redove propalu žutu garnituru. To što smo trenutno u koaliciji sa nekim frakcijama bivših demokrata je nužno zlo. Ali da vršimo inkluziju žutih u Dveri i da nam oni određuju politički kurs, nećemo dozvoliti. – rekao je Zoran.