PODELI

Organizacija penzionerki „BABE“ koja podržava Željka Mitrovića i rijaliti program Zadruga, najavile su kontramiting 06.oktobra pred zgradom Pinka.

Kako BABE tvrde za Zicer, Zadruga je najnormalniji program na televiziji i nema razloga za njeno ukidanje.

– Šta da radimo mi penzionerke? Mladi odlaze iz države. Većina nas nema nikoga sem te Zadruge. Učesnici Zadruge su nam jedina čeljad koje imamo u kući po ceo dan. Teško je kad čovek po stare dane ostane sam i sad treba da nam još oduzmu i Zadrugu. Neće moći! – Kaže Milosavka Stojković predsednica udruženja BABE.

– Neka se čuva Saša Mirković. Ne zna on na koga se namerio. Nije samo Stojanka Stojanović radila za DB. Ima nas još. A i Stojanka je članica našeg udruženja, samo da se zna. Imamo mi dosta naoružanja i nećemo se lako predati, uostalom nemamo šta da izgubimo. – Tvrdi baba Joka Perović, koja je ujedno potpredsednica udruženja BABE.

Inače, Saša Mirković, estradni menadžer i političar je najavio miting protiv rijaliti programa pred zgradom PINK-a, za 06. oktobar. Da li će doći do obračuna pristalica i protivnika rijalitija, ostaje da se vidi.

Iz MUP-a upozoravaju da bi miting 06. oktobra pred zgradom PINK-a mogao biti skup visokog rizika i trenutno razmatraju da li će dati odobrenje za njegovo održavanje.