PODELI

Na putu Zubin Potok – Banje navodna kosovska policija zaustavila je predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora sa Tvitera u pitanju je bila nameštaljka engleske službe.

Amerikanci su dali zeleno svetlo Vučiću za obilazak Kosova ali su se Englezi tome usprotivili. Pošto ni Tači ni Haradinaj, kao američki igrači, nisu hteli da spreče Vučića da obiđe Kosovo, umešao se Bojan Pajtić.

Obučen u policijsku uniformu kosovskih policajaca, Bojan Pajtić je zaustavio Vučića i rekao mu: „Dalje nećeš moći“. Vučić je i po liku i po naglasku prepoznao Bojana Pajtića, a zatim je izbila svađa. Da ne bi ovom fingiranom provokacijom ipak doveo do pravih konflikata između Srba i Albanaca na Kosovu, Vučić je mudro zaključio da je ipak najbolje povući se.

Kako Zicer saznaje, Pajtić je juče doleteo iz Nemačke avionom na Kosovo i ekspresno dobio od engleske službe policijske uniforme i statiste iz Demokratske stranke iz Niša, koji su glumili kosovske policajce. Sam Pajtić se na Tviteru izleteo i rekao da je zaustavio Vučića na barikadi.