PODELI

Ekskluzivno za Zicer, iz štaba Vuka Jeremića dostavljene su nam kompromitujuće fotografije. Uz fotografije smo dobili i pismo koje na zahtev anonimnog pošiljaoca prenosimo u celosti:

 

„Poštovani Ziceraši,

Nismo imali poverenja u druge medije, jer znamo da Vuk novcem kontroliše dobar deo novinara, stoga se obraćamo Vama kao mediju koji nije kompromitovan, s nadom da ćete preneti naše pismo u celosti i bez izmena. Uz pismo vam dostavljamo i par fotografija(niste u obavezi sve da objavite).

Lider naše stranke je opsednut jednom perverznom igrom. Naime, tajno noću se oblači u američkog policajca i potom progoni Simu vanzemaljca po celom Beogradu. Simu vanzemaljca tera da nosi lažnu ličnu kartu koja glasi na ime Aleksandar Vučić, sa sve JMBG predsednika Srbije. Kada ulovi Simu, onda mu lupa ćuške i stavlja mu lisice, pri tom ga vređa i govori mu:

– Šta je Vučiću? Nisi uspeo da mi pobegneš večeras. Sad ćeš lepo u bajbokanu. Dosta je bilo tvog zuluma!

Potom govori neke nerazumljive reči na arapskom, trpa Simu vanzemaljca u improvizovana policijska kola i odvozi ga u svoju vilu gde ima improvizovani zatvor samo za jadnog Simu. Sima vanzemaljac je pristao na ovu perverznu igru jer mu Vuk to sve debelo plaća, te tako prehranjuje svoju mnogobrojnu porodicu.

U nadi da ćete ovo pismo objaviti u celosti i bez izmena, kao i da ćete poštovati našu anonimnost, unapred Vam se zahvaljujem.

S poštovanjem,

Generalni sekretar Narodne stranke, Stefan Jovanović.“