PODELI

Bivša potpredsednica Pink Media Grupe, Tanja Vojtehovski, nedavno je izjavila da bi se rado vratila na Pink i da je o tome pregovarala sa Željkom Mitrovićem.

– Sa Željkom sam se lako razišla, nije bila trgovina, razgovor dvoje odraslih ljudi, bez jedne jedine ružne reči. Tabloidi su spinovali da smo se posvađali, ali to nije tačno. Sa Željkom sam ostala u dobrim odnosima.- rekla je Vojtehovska za Zicer.

– Moj novi aranžman na Pinku ne bi bio ničim uslovljen. Željko je jedan džentlmen i zna koliko mi rad u medijima znači. On pre svega to ceni. – objasnila je Vojtehovska svoj odnos sa Mitrovićem.

– Nije tačno to što pojedini mediji spinuju, da sad hoću da se vratim na Pink, zato što je postao dominantno najgledanija televizija, sa duplo većim šerom od RTS. Pre svega profesionalni odnos, koji Mitrović ima prema zaposlenima, je ono što me privlači da ponovo radim za Pink, ali sad je sve još u fazi pregovora i ne mogu da kažem ni da li ću ni kad ću ponovo početi raditi na Pinku. – zaključuje Vojtehovska.