PODELI

Novinar Cvetković, za ZICER, najzad otkrio pravu istinu o svojoj otmici.

– Vanzemaljci su me oteli i vršili su eksperimente na mojoj glavi dva dana. Kada su me vratili, bilo me je sramota da priznam, jer niko ne veruje u vanzemaljce. – kaže Cvetković u svojoj najnovijoj ispovesti za ZICER.

– U Srbiji niko ne veruje u vanzemaljce, ali svi veruju u zavere sa stranim špijunima, zato sam morao da insceniram kako je u pitanju bila neka otmica na političkoj osnovi. – objašnjava Cvetković.

– Ja od malena verujem u vanzemaljce. Znam da tamo negde, na nekom drugom svetu, postoji inteligentna rasa vanzemaljaca. Sada sam imao priliku i da se uverim da oni zapravo postoje. Oni su veoma glavati, sa velikim očima. Nose crne fantomke jer boluju od sinusa. Jedan vanzemaljac je pričao srpski ali sa tako lošim akcentom da sam ja mislio da je zapravo Slovenac. – dodaje Cvetković.

– Vanzemaljci su mi rekli da podržavaju moju pravednu borbu za Kosovo i da je Kosovo čvorište svih energija ove naše planete, da to Ameri znaju i da su nam ga zato oteli. Ja ću sad nastaviti intenzivnije da se bavim novinarstvom, ali napisaću i jedan SF roman u kome ću detaljno opisati svoju otmicu. – zaključio je Cvetković.