PODELI

U nekadašnjim prostorijama čuvenog Ruleta Gaja, u Novom Sadu, koji ima tradiciju dužu od 3 decenije, otvorene su stranačke prostorije Radulovićevog pokreta Dosta je bilo.

U prostorijama pokreta DJB su se odvijale redovne stranačke aktivnosti sve do prošlog meseca. Međutim stanari i susedi lokala, koji je i dalje obeležen kao vlasništvo pokreta DJB, tvrde da je lokal ponovo postao kockarnica, ali da je „fasada“ ostala neizmenjena. Novosađani spekulišu da je Radulović, od kako mu je propao pokret DJB, iznajmio stranačke prostorije ilegalnoj kladionici.

Susedi i stanari zgrade su primetili da se u prostorije navodnog DJB pokreta unosi alkoholno piće u većim količinama, te pretpostavljaju da je ipak u pitanju ilegalna kladionica koja radi pod maskom Radulovićevog pokreta.

Građani Niša su takođe primetili da se u bivšim prostorijama pokreta DJB dešavaju sumnjive radnje. Prostorije se otvaraju oko 18 časova, a svetlo u njima radi do ranih jutarnjih časova, kada je primećeno da iz ovih prostorija izlaze poznati lokalni kockari u alkoholisanom stanju.