PODELI

Čuvena proročica sa Sajlova, Milijana, otkriva tajne planove za obaranje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

– Mnoge se gadne stvari spremaju. Vidim kao jato crnih gavranova doleće sa zapada i sleće na Beograd. Svaki od njih nosi u ustima flašicu otrova. – govori Milijana o svojim vizijama.

– Ovo će biti teška godina za Srbiju. Rusija neće da odstupi, a zapad neće više da ih Rusi ponižavaju, i sve to će se lomiti preko Srbije. – kaže Milijana.

– Vidim da CIA sprema nerede u Srbiji. Hoće da sruše Vučića i dovedu nekog ko i jeste i nije Srbin. Toga su školovali godinama ranije za predsednika Srbije. – kaže Milijana.

– CIA planira da ubije Sašu Jankovića. To bi izazvalo nedere po Beogradu i narod koji ne je svakako sluđen bi izašao na ulicu da traži pravdu. Odmah bi optužili Vučića da ga je on ubio, a ovaj ma koliko da se pravao ništa ne bi mogao uraditi jer bi neredi već bili takvi da ih niko ne bi mogao zaustaviti. – objašnjava Milijana.

– Ako Vučić preživi ovu godinu, sam će se povući za kratko vreme jer on to više ne može izdržati. Zdravlje mu je ozbiljno narušeno od sekiracije. – zaključuje Milijana.