PODELI

Čuveni vidovnjak i iscelitelj iz Rusije na par sati pre nego je preminuo poslao je poruku Srbima.

Vidovnjak Čumak je na par sati pred smrt ugledao svetlost i obasjala ga je duhovna energija iz onog sveta. Tada je, u prisustvu porodice, počeo da razgovara sa nevidljivim bićima iz onog sveta.

Po svedočenju jednog člana njegove porodice Čumak je bio veoma začuđen kada je saznao da ne postoji Nebeski SSSR ali da postoji Nebeska Srbija. Nakon razgovora sa nevidljivim bićima iz onog sveta, Čumak se okrenuo prema članovima porodice koji su mu bili u poseti i saopštio:

– Srbija je ogromna! Na nebesima su sve sami Srbi. Veliki energetski ratnici uskoro dolaze na zemlju da brane Srbiju od Zapada. Teško onim narodima koji su do sada kinjili Srbe. Na žalost Rusija će početi da se smanjuje, ali na sreću Srbija će početi da se uvećava. Srbija će naslediti Rusko carstvo i postati jedna velika i moćna imperija. Evropa će skroz propasti i nestati. Preplaviće je strani narodi. Amerika će doživeti kataklizmu neviđenih razmera. Na kraju će ostati samo Srbija i Islam. Ali uskoro svakako dolazi kraj sveta!- rekao je Čumak i potom preminuo.