PODELI

Hrvatski geopolitičar Marjan Marjanović u svojoj najnovijoj knjizi „Na stijeni zadnja ura bije ali briga nitkog nije“ iznosi podatke da je Nemačka razbila Jugoslaviju kako bi na njenom prostoru naselila 20 miliona Arapa.

Marjanović podrobno govori o umešanosti nemačkih bezbednosnih službi u razbijanju Jugoslavije te o ekonomskom planu koji bi nakon rata doveo do masovnog iseljavanja stanovništva nekadašnje Jugoslavije što se upravo dešava.

3124915_422

Plan se sastoji od nekoliko faza. Prva je izazivanje rata preko nacionalista. Druga faza je pravljenje savremenog muslimanskog svetilišta, što se postiglo u Srebrenici. Treća faza je osiromašenje prostora ex Jugoslavije i trajni politički konflikt koji bi na duge staze doveo do masovnog egzodusa stanovništva. Na kraju kao poslednja faza ide naseljavanje Arapa i drugih muslimanskih migranata na prostore ex Jugoslavije i stvaranje više malih džamahirija koje bi na kraju oformile savez.

 Marjanović kaže da je nekoliko razloga ovog nemačkog plana ali da je glavni osveta za Drugi svetski rat kao i pokušaj da se predupredi islamizacija EU, poglavito Nemačke, jer će sledeća faza biti preseljavanje evropskih muslimana na prostore ex YU.