PODELI

Srpski meteorolog koji je želeo da ostane anoniman tvrdi da postoji zavera ćutanja o pravim temperaturama.

 – Mi iz meteo stanica redovno dostavljamo izveštaje državi o visokim temperaturama koje su ovih dana pogodile region i Evropu, ali se to nigde ne objavljuje. Temperature su prešle +40 i po zakonima svih država u Evropi potrebno je uvesti vanredno stanje. – tvrdi anonimni meteorolog iz meteo stanice u blizini Beograda.

 – Dobili smo izveštaj od kolega iz Nemačke, Italije i Španije o neobično visokim temperaturama za ovo doba godine za njihovo podneblje. No ni njihove države ne žele da uvedu vanredno stanje i stoga se u svim medijima falsifikuju temperature i prikazuju manje nego što jesu.- tvrdi meteorolog.

7qjktkqTURBXy8zNzA4YmFiY2EwNjRkMWFlNDM4YzI4YWZiNWUwOTBhNS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

 – To je zavera moćnih korporacija, koje ljude tretiraju kao robove i koje ne žele da se odreknu profita. Ukoliko bi se uvelo vanredno stanje većina EU zemalja bi bukvalno stala i proizvodnja i potrošnja bi prestale. Juče smo baš iz Slovenije od kolega saznali da je u alpskom delu Slovenije gde nisu uobičajene visoke temperature, živa prešla 40. podeljak. – kaže meteorolog.

Uredništvu Zicera je čitalac iz Niša poslao video u kome građanin peče jaja na šahti, jer su temperature u Srbiji afričke: