PODELI

Poznata tviterašica i žena Ognjena Radivojevića, pored Tatjane Vojtehovski ključni ideolog Jankovićeve izborne kampanje Biljana Lukić u potresnoj ispovesti za ZICER otkriva kako je kao Julovka upala u studio B i preuzela taj medij.

 – Nisam tada smatrala da je Jul nešto loše, mislim tada je Jul bio kul, i mi Julovci smo se isto borili protiv krezave Srbije. – kaže Lukićka.

 – Studio B je tada bio sam jedan lokalni beogradski studio, nije bio nešto mnogo gledan. Mi smo upali a policija nas je obezbeđivala. Preuzeli smo studio i nastavili da emitujemo sa izmenjenim programom. – dodaje Biljana.

 – Jeste, sada me je sramota, jer sad znam koliko je studio B značio tadašnjim slobodnomislećim građanima. Žao mi je i kajem se zbog toga, pre svega što sam nasrnula na Oliveru Jovićević koja je bila tada demokratska opozicija i vodila vesti na studiju B.- objašnjava Biljana.

 – Kajem se što sam bila Julovka i što sam bila deo te ekipe ljudi koji su ugušili tada jedini slobodni medij. Kajem se zbog svoje mladosti, ali ću sada to sve nadoknaditi podrškom Jankoviću i građanskoj Srbiji. To je sada moj lajf motiv, to pokajanje me tera da se borim za bolju i pristojnu Srbiju. – zaključila je Lukićka.