PODELI

Pristalice raščinjenog episkopa Artemija u egzilu, danas su izdale saopštenje za medije, da je jeres smatrati ikonom fotografiju Boška Obradovića koja je proplakala u jednom privatnom domu u Čačku.

Naime, fotografija Boška Obradovića koja je u posedu porodice Jakšić u Čačku je proplakala posle prvog predizbornog pojavljivanja Obradovića na RTS. Tokom narednih dana u kući porodice Jakšić gradski odbor Dveri iz Čačka je organizovao bdenija pred čudotvornom fotogafijom.

Kako smo uspeli da saznamo, pošto Dveri odbijaju da daju bilo kakvu izjavu za Zicer, od komšija porodice Jakšić, ova fotografija sem što je proplakala za sada nije učinila nikakvo čudo.

Zabeležen je i manji incident pristalica Artemija i Obradovića pred kućom Jakšića, kada su Artemijevci hteli da konfiskuju fotografiju i javno je spale kao satansku prelest. Policija je blagovremeno reagovala pa do većih izgreda nije došlo.

Sve su prilike da će čudotvorna fotografija Boška koji plače doprineti boljem rejtingu Obradovića na predsedničkim izborima, barem u Čačku.

e6fX7G8YKHnzlPeArCb2KQ_r

Lokalni odbor Dveri je zatražio od crkve da kanonizuje Boška Obradovića kao svetog Boška plačućeg pravednika među narodima.

Kako saznajemo crkva se po ovom pitanju neće oglasiti dok traju predsednički izbori da se ne bi mešala u politiku.